1241882_KN.jpg

BUNDLE

BUNDLE ANAK PATUNG DARI ITALY, TOTO (SELIMUT TOTO), CADAR, HAMPARAN, LANGSIR, SELUAR JEAN, T-SHIRT,PAKAIAN KANAK-KANAK, TILAM KEKABU, TIKAR BAMBOO, KASUT KULIT DAN KASUT SUKAN (SPECIAL GRADE DARI PAKISTAN),
KAIN MENGELAP (WIPING CLOTH) dan lain-lain....

INGIN MENCUBA DALAM PERNIAGAAN
BAJU BUNDLE???
Sesiapa yang tidak ada pengalaman langsung dalam perniagaan BUNDLE ini, dan dengan hanya SEDIKIT MODAL sahaja,anda pun boleh berniaga baju bundle juga.Jika anda hendak menjual Pakaian Terpakai (BUNDLE) yang di import dari luar negara ini, secara KECIL-KECILAN atau BESAR-BESARAN, kami sedia membantu anda, dengan memberi penerangan yang terperinci.Bagaimana hendak Memulakan PERNIAGAAN BAJU BUNDLE ini.

PERHATIAN!!! Kami juga ada menjual Pelbagai jenis Pakaian Bundle yang cantik-cantik dan Elok-Elok secara SEHELAI-SEHELAI. (Kami namakan jualan untuk Pelanggan-Pelanggan VIP yang baru hendak belajar berniaga atau yang mahu buka kedai baru).

PERHATIAN!!! jikalau anda mahu beli (untuk berniaga) walaupun 10 helai, 5 helai atau 1 helai kami boleh jual kepada anda semua.

Walaupun anda mahu beli hanya satu bundle sahaja, tidak kira anda tinggal di kawasan BANDAR, KAMPUNG-KAMPUNG, TANAH-TANAH RANCANGAN kawasan-kawasan PEDALAMAN atau PULAU-PULAU mana sekali pun di dalam malaysia ini, kami boleh hantar barang-barang anda ke tempat anda tinggal dengan SELAMAT kecuali anda tinggal di BULAN atau BINTANG.

Sila Hubungi Kami
Encik Ghazali

(Mempunyai pengalaman dalam perniagaan BUNDLE ini lebih dari 40 tahun)
GENUINE AMERICAN HOUSE (SUPER BUNDLE)
LOT 2430 KAWASAN PERINDUSTRIAN PENGKALAN CHEPA II
PADANG TEMBAK, PENGKALAN CHEPA
16100 Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.
TEL : 09 - 771 3190 FAX : 09 - 771 3193
H/P : 012-983 5533 @ 012-908 3799